Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Източник и кадър: Нова ТвГен.-майор Венцислав Мутафчийски направи интересен

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgИзточник и кадър: Нова ТвГен.-майор Венцислав Мутафчийски направи интересен
Коментари Харесай

Щефът на щаба направи коментар за маските и каза: Дали съм здрав? Не знам

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Източник и кадър: Нова Тв

Ген.-майор Венцислав Мутафчийски направи забавен коментар по отношение на това дали носенето на маски има изгода или не.

„ Дали съм здрав, не знам. Не мога да застраша водача си, не мога да застраша лицата, с които контактувам, не мога да застраша фамилията си. Във ВМА две седмици се носят маски.

Не знаем кой е против нас. Човекът, който през вчерашния ден се болести, нямаше никакви признаци. Ходил е 10 дни с маска, уповавам се да не ни е заразил. Маската е чисто превантивна роля, само че за болните е наложително. Като пристигна болният, първото нещо е да му сложим маска, с цел да защищити личния състав. Дали има изгода или няма от маската, бъдещето ще покаже. ”, сподели Мутафчийски.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР